Kleuren en maten bepalen voor een schilderij met abstracte bloemen:

  • Er is géén afnameplicht; in uw woning of bedrijf kunt u beoordelen of u 100% tevreden bent. Géén bijkomende kosten voor Belgie, Nederland en deels Duitsland en Luxemburg.
  • Mogelijkheid om in laatse fase van het gereedkomen van het abstracte bloemenschilderij nog eventueel gewenste aanpassingen zoals kleuren aan te geven.

 

Schilderij-op-lichte-witte-wand-beige-muur

Uitnodiging

U wordt uitgenodigd in mijn atelier om het schilderij in de laatste fase te beoordelen en mocht u dan aanvullende wensen hebben met betrekking tot kleuren en/of motieven, dan kan ik daar nog op inspelen.

 

 

schilderij-paars-lila-oranje

 

 

100% tevredenheidsgarantie 

 

 

kleurrijk-schilderij-witte wand

 

 

schilderij-zachte-kleuren-witte wand

 

professioneel-abstract-kunstschilder-holland 

Méér info over opdrachten

Bel me gerust voor een afspraak: 0031 (0)6 10770671


Facebook https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

België: www.grote-abstracte-bloemenschilderijen.be

 

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++

++++++++++

 

 

 

 

 

sitemap t.b.v. Exto:

'Hiernaar hebben we al heel lang lopen zoeken' krijg ik regelmatig te horen. In mijn atelier en tevens galerie in Alkmaar, in de nabijheid van o.a. Amsterdam, maak ik abstracte olieverfschilderijen met mooie warme kleuren en zachte tinten. In een geheel eigen schilderstijl. In diverse lagen olieverf worden de abstracte bloemen opgebracht op het doek. 

Vaak wordt ook gezocht naar schilderkunst met specifieke kleuren of tinten voor op een lichte of juist donkere wand. Hierop passen prima enkele motieven met de primaire warme kleuren rood, geel en oranje. Maar ook met groene, blauwe en paarse of lila kleuren.  Momenteel zijn schilderijen gewild met abstracte bloemen met veel zachte en warme tinten roze, taupe, grijs, beige en wit.

 In geval van een opdracht bepaalt de klant zèlf de maten en de belangrijkste kleuren - warme, vrolijke kleuren of moderne heldere zachte tinten - voor uw moderne abstracte schilderij op een wand met beige en wit.

 Veel wordt er gekozen voor een abstract schilderij met de kleuren oranje, geel en rood.  Lila, bruin, groen en paarse tinten zijn ook gewild. Temidden van zachte warme tinten beige, taupe, roze, grijs.  U wordt hiervoor in mijn atelier uitgenodigd. U kunt dus zelf invloed uitoefenen op het uiteindelijke resultaat van uw kleurrijke schilderij met bloemen. En het resultaat zal toch een echte 'Arie Koning' zijn,