Kom naar Alkmaar Nederland en geniet van de historische binnenstad en de abstracte schilderijen

 

De geur van olieverf, de abstracte bloemschilderijen, de uitleg.

 

 

 

olieverfschilderij-met-bloemen-en-kleuren

 

Beleef mijn atelier

 

 

groot-schilderij-abstract-met-bloemen

 

Alkmaarse kaasmarkt en 'Open Monumentendag'

Ik schilder op ongezette dagen en tijden. En regelmatig ook 's-nachts. Regelmatig heb ik de antieke schuifdeuren van mijn atelier deuren open staan. Mijn atelier functioneert tevens als een galerie. De schilderijen met abstracte bloemen worden aangelicht. Hierdoor komen kleuren en het lumineuze licht van de abstracte bloemen nog beter uit. Even binnenlopen is heel laagdrempelig en wordt dan ook vaak gedaan door dagjesmensen vanwege het monumentale pand of/en de schilderijen. Een aantal keren in het jaar zijn er geplande open-atelierdagen. Veelal laat ik deze samenvallen met één van de vrijdagse Alkmaarse kaasmarkten en ‘Open Monumentendag’. Volop gezelligheid in de oude binnenstad. Een aanrader om te combineren met mijn atelier. Bel me gerust: 0031 (0) 6 10770671

 

modern-schilderij-met-vrolijke-kleuren

 

Al mijn olieverfschilderijen worden ‘laag over laag’ opgebouwd. Vanwege de diepte, de volheid en warmte van de kleuren en om prachtige kleurovergangen te kunnen maken van de abstracte bloemen.

 

Olieverf-voor-mooie-kleuren-in-bloemenschilderijen

 

waar-atelier-kunstschilder-arie-koning-alkmaar

Luttik Oudorp 79  Alkmaar

Blijf op de hoogte via Nieuwsbrief aanvragen . Van mijn exposities en open-atelierdagen en de verdere ontwikkeling in mijn abstracte schilderkunst. U bent van harte welkom in Alkmaar. 


actuele lijst beschikbare schilderijen

Bel me gerust: 0031 (0)6 10770671 


Facebook:  https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

België: www.grote-abstracte-bloemenschilderijen.be

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++

 

 

 

 

 

 

Sidemap t.b.v. Exto

De meeste kopers van mijn abstracte schilderijen komen uit Noord-Brabant, Limburg en Belgie. Vaak wordt  gezocht naar een groot abstract schilderij met mooie specifieke kleuren of tinten. Zoals de primaire kleuren rood, geel en oranje. Ook groen, blauwe en paarse kleuren zijn gewild.  Ook een modern abstract schilderij met  bloemen met zachte en warme tinten taupe, grijs, beige en wit is gewild. Atelierverkoop van mooie en grote abstracte schilderijen met mooie kleuren Alkmaar - Amsterdam. Ik heb mijn atelier in Alkmaar, nabijheid van Amsterdam,  ingericht als een galerie. Het is altijd mogelijk om een schilderij thuis te beoordelen voordat u het koopt. Thuis of op uw bedrijf kunt u pas echt beoordelen of de afmetingen en kleuren van het schilderij helemaal kloppen op een lichte of dondere wand in uw interieur c.q inrichting. Dat geldt ook voor grote abstracte schilderijen. In geval van een opdracht bepaalt u zèlf de belangrijkste kleuren (warme, vrolijke kleuren of moderne heldere tinten) voor uw moderne abstracte schilderij . En tussentijds bent u in de gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken op grond van kleuren en compositie die al op het schilderij  staan. U wordt hiervoor in mijn atelier in Alkmaar, pal aan de gracht van het Luttik Oudorp uitgenodigd. U kunt dus zelf invloed uitoefenen op het uiteindelijke resultaat van uw kleurrijke schilderij. Speciaal voor ù gemaakt. Een klein of groot abstract schilderij met mooie warme kleuren voor op een donkere of lichte wand.